Om os

Velkommen til Skrankepaven.dk! Her hjælper vi dig med at finde rundt i virvaret af offentlige ydelser, så du kan finde ud af, hvornår du præcis kan få udbetalt bestemte ydelser.

I menuen kan du se et utal af forskellige offentlige ydelser, som vi kan hjælpe med. Du skal derfor blot klikke ind på den ydelse, som du har brug for hjælp til, og der vil du finde råd til, hvad du skal være opmærksom på ved denne specifikke ydelse, og hvornår ydelsen bliver udbetalt.

Hvem er vi?

Vi er et team, der sidder i webbureauet Silicon Thy, som – sjovt nok – befinder sig i den nordjyske by, Thy. Vi har samlet en gruppe af dedikerede socialrådgivere, der hjælper os med at hjælpe dig, og gennem vores samarbejde kan vi sikre, at hjemmesiden altid vil være opdateret med de nyeste, mest relevante informationer om de mange offentlige ydelser.

Regler og detaljer omkring lovgivningen for offentlige ydelser kan ofte ændre sig, og det er derfor nødvendigt at have folk ansat, der kan forstå den nuværende lovgivning og som er opmærksomme på kommende ændringer.

De informationer som du finder her på hjemmesiden vil derfor altid kunne hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal være opmærksom på, når du skal have udbetalt en offentlig ydelse.