Gå på orlov med barselsdagpenge

Når man skal på barsel skal man naturligvis have noget at leve for. For de flestes vedkommende er det ikke nødvendigt med så mange penge da man i denne periode bruger meget få penge. Det, som de fleste mennesker, som går på barsel lever af er barselsdagpenge, som er noget, som de fleste er berettiget til. Måden hvorpå dette fungerer er ved, at skal opfylde forskellige kriterier. Hvis man opfylder disse kriterier er man berettiget til barselsdagpenge udbetaling. Det gør, at man kan slappe af i sin barsel, hvilket er meget vigtigt. En barsel er nemlig en periode, hvor forælder og barn skal komme hinanden ved og nyde hinanden selskab. Der skal være ro omkring familien og det er vigtigt, at det hele ikke kommer til at handle om penge eller mangel pås amme.

Med barselsdagpenge udbetaling er der råd til bleer og mad

Selvom man generelt ikke køber så mange ting når man er på barselsdagpenge er der dog visse ting man skal have råd til. Noget, som de fleste forældre bliver overrasket over er, at det rent faktisk er meget dyrt at købe bleer og andre ting til ens barn. Det kan ende med at koste mange penge og dem skal man selvfølgelig have. Hvis man har barselsdagpenge slipper man for at bekymre sig om dette.

For at få barselsdagpenge skal du være i job

Et af de kriterier der er for, at du kan få barselsdagpenge er, at du skal være i job. Hvis ikke det er tilfældet er du ikke berettiget til disse penge. Der er dog en undtagelse som er, at du er ledig med ret til arbejdsløshedsdagpenge. Hvis det er tilfældet er du også berettiget til at få barselsdagpenge udbetaling. Derudover er der et andet kriterium der skal være opfyldt og det handler om din kontakt til barnet. Det er nemlig udelukkende hvis du bruger tid med barnet dagligt, at du kan få udbetalt barselsdagpenge. Har du ingen kontakt med barnet er det umuligt for dig at få dagpenge da det er et krav. For hvis du alligevel ikke tilbringer tid med barnet kan det være overflødigt at give pengene. Der er forskellige ting, som er i spil når det handler om barselsdagpenge. Det er nemlig vigtigt, at hele seancen er et samspil mellem forskellige parter, som skal kunne finde ud af at kommunikere. Blandt andet skal alle barnets forældre være i stand til at kommunikere om det bedste for barnet.
Senest mulige udbetaling og afhænger af den enkelte a-kasse Januar – Onsdag den 31. 2018 Februar – Onsdag den 28. 2018 Marts – Onsdag den 28. 2018 April – Mandag den 30. 2018 Maj – Torsdag den 31. 2018 Juni – Fredag den 29. i 2018 Juli – Tirsdag den 31. 2018 August – Fredag den 31. 2018 September – Fredag den 28. 2018 Oktober – Onsdag den 31. 2018 November – Fredag den 30. 2018 December – Fredag den 28. 2018