Få kontanthjælp hvis du er over 30 år

Hvis du af den ene eller anden grund ikke kan forsørge dig selv så er der heldigvis hjælp at hente da du kan få penge fra staten. Det er dog kun sidste udvej hvis der ikke er andet du kan gøre. Men hvis du på ingen måde kan forsørge dig selv og hvis du heller ikke har andre der kan forsørge dig kan du i stedet ansøge om at få kontanthjælp. Med denne form for offentlige ydelse kan du være sikker på, at du altid i det mindste har nok penge til at få mad og tag over hovedet. Der er forskellige ting der skal være opfyldt før du kan få kontanthjælp udbetaling. Læs videre og se om du lever op til de krav, der er for at man kan få kontanthjælp.

Med kontanthjælp er du sikret en fast indkomst

Et af de krav der er til, at du kan få kontanthjælp er, at du er over 30 år. Det vil sige, at det på ingen måde er muligt at få kontanthjælp hvis ikke du er over 30 år. Nogle vil måske undre sig over dette, hvilket nok skyldes, at det tidligere var muligt at få kontanthjælp udbetaling hvis du var yngre. Det var dog dengang og der er sket meget med kravene for hvornår man kan få kontanthjælp da det er blevet væsentligt sværere end det var engang.

En anden ting, der skal være opfyldt for, at du kan få kontanthjælp er, at du har været ude for en særlig begivenhed. Nærmere bestemt skal du have været udsat for en social begivenhed. Det kan for eksempel være en form for sygdom. Der kan være mange sygdomme, som gør, at det er muligt at få kontanthjælp. En anden social begivenhed kan også være, at du har været ude for et ophør af samliv. Har du boet sammen med en person, som har forsørget dig er det naturligvis svært at komme ud af dette forhold. I det tilfælde er det af og til muligt at få kontanthjælp udbetaling således, at du ikke står helt uden penge i en længere periode.

Kontanthjælp er til dig der skal videre

Noget af det der er meget vigtigt at vide og være opmærksom på er, at det at få kontanthjælp ikke er noget du kan få i længere tid. Det er nemlig noget, som du får i en kortere periode for at komme videre.


Januar – Torsdag den 31. 2019
Februar – Torsdag den 28. 2019
Marts – Fredag den 29. 2019
April – Tirsdag den 30. 2019
Maj – Fredag den 31. 2019
Juni – Fredag den 28. i 2019
Juli – Onsdag den 31. 2019
August – Fredag den 30. 2019
September – Mandag den 30. 2019
Oktober – Torsdag den 31. 2019
November – Fredag den 29. 2019
December – Mandag den 30. 2019