Atp er en livslang pension

Der findes mange forskellige typer af udbetalinger og penge man kan få udbetalt når man er ved at færdiggøre sin tid på arbejdsmarkedet. Når man ikke arbejder længere vil det blive sværere at tjene penge og derfor er det godt at få udbetalt noget løbende. En af de ting man kan få udbetalt er atp, som man kan karakterisere som en livslang pension. Noget historisk man kan sige om denne type af pension er, at den blev oprettet i 1964. Det vil sige, at det er en ordning der har eksisteret i mange årtier og mange mennesker har gennem tiden fået meget ud af denne udbetaling.

Få atp udbetaling som supplement

Det er vigtigt at understrege, at atp ikke kan stå alene. Det er nemlig ikke en særlig høj ydelse og derfor har man brug for noget mere end blot denne udbetaling. Da det helt oprindeligt blev oprettet var det et supplement til folkepensionen. Siden da har mange nydt deres atp udbetaling hver måned da det giver lidt ekstra, hvis man er folkepensionist. Det er meget få mennesker i landet, der ikke indbetaler til atp. Rigtig mange mennesker betaler ikke hele livet da det kun hører til de få. Stort set alle indbetaler på et eller flere tidspunkter i deres liv til atp. Det vil sige, at de også er berettiget til at få udbetalt disse penge senere.

Med atp kan man få et engangsbeløb

For det meste er en atp udbetaling noget man får flere gange. Det er dog ikke tilfældet hvis ens atp er for lav. I de tilfælde, at man ikke har indbetalt så meget til denne type af pension så får man det udbetalt som et engangsbeløb. På den måde kan man nyde godt af hele pengesummen på én gang og det vil de fleste nyde rigtig meget. Hele princippet for en atp er, at man selv betaler ind. Det er dog ikke altid det sker da det i nogle tilfælde vil være ens arbejdsgiver der indbetaler. I særlige tilfælde er det endda staten, der betaler ind, så hvem det er kan variere meget. Det faktum, at det er noget, som alle i princippet betaler gør, at det karakteriseres som en kollektiv pensionsforsikring. For når alle gør noget sammen opstår der en kollektiv måde at gøre tingene på og det er da også netop en af de ting, som vi kan være så stolte af her i landet.
Januar – Onsdag den 31. 2018 Februar – Onsdag den 28. 2018 Marts – Onsdag den 28. 2018 April – Mandag den 30. 2018 Maj – Torsdag den 31. 2018 Juni – Fredag den 29. i 2018 Juli – Tirsdag den 31. 2018 August – Fredag den 31. 2018 September – Fredag den 28. 2018 Oktober – Onsdag den 31. 2018 November – Fredag den 30. 2018 December – Fredag den 28. 2018