Der er betingelser for at få efterløn

Har man efterhånden en alder, hvor det er realistisk, at man kan forlade arbejdsmarkedet er der formentligt mange spørgsmål, der presser sig på. Et af de spørgsmål, som mange stiller sig selv og deres omgivelser er, hvorvidt man rent faktisk kan få efterløn. Mange mennesker vil vide det i forvejen, men hvis ikke man er så god til regler og retningslinjer er det ikke sikkert, at man har helt så godt styr på om det er muligt. I et tilfælde kan man heldigvis blive meget klogere hvis man går online, hvor der er meget information at hente. Her kan man blot søge på efterløn udbetaling og finde ud af, hvorvidt man er berettiget til det.

Efterløn udbetaling kræver a-kasse

En af de ting, som afgør, hvorvidt man kan få efterløn er om man er medlem af en a-kasse. Hvis man har været medlem af en a-kasse i længere tid vil det sige, at der er stor sandsynlighed for, at man kan få efterløn udbetaling. Det er dog klart, at det ikke er den eneste betingelse. Har man været medlem af en a-kasse altid vil man også have været berettiget til at få dagpenge, hvis man blev arbejdsløs. Det gør, at man kan være sikker på, at man har haft penge hvis man har været i vanskeligheder. Derfor har man formentligt haft det godt på arbejdsmarkedet og man er motiveret for at forlade det samtidig med, at man kan sidde tilbage og nyde minderne.

En anden betingelse for, at du kan få efterløn er, at du har efterlønsalderen. Denne alder varierer meget og det gør den fordi, at politikerne er meget uenige om hvad den skal være. Alderen er i dag 62 år og det skyldes, at den bliver forhøjet til 2017. Før 2014 var den væsentligt lavere, men det var dengang.

Få efterløn og nyd livet

Efter mange år på arbejdsmarkedet der der formentligt mange ting man glæder sig til at gøre. Blandt andet kan det være, at man ønsker at rejse da man pludseligt har tid til dette. Her kan man blot tage sin efterløn udbetaling med til syden og nyde livet. Her kan man nyde, at der er varmt og man kan nyde, at man slipper for de korte, kolde og mørke dage her i landet. Mange vælger at gøre dette da de endelig har tid og med den efterløn de får udbetalt har de også pludseligt penge til det.

Senest mulige udbetaling og afhænger af den enkelte a-kasse

Januar – Torsdag den 31. 2019
Februar – Torsdag den 28. 2019
Marts – Fredag den 29. 2019
April – Tirsdag den 30. 2019
Maj – Fredag den 31. 2019
Juni – Fredag den 28. i 2019
Juli – Onsdag den 31. 2019
August – Fredag den 30. 2019
September – Mandag den 30. 2019
Oktober – Torsdag den 31. 2019
November – Fredag den 29. 2019
December – Mandag den 30. 2019