Sådan får du en hurtig internet hastighed på din mobil

Dette er sponsoreret indhold 

Er du også træt af langsomt internet på din mobil? Bare rolig, redningen er her. Nu kan du nemlig se frem til et 5G mobilabonnement inden for den nærmeste fremtid. Vil du gerne blive klogere på, hvad 5G netværket går ud på, så læs nedenstående. 

Hvad er et 5G mobilabonnement? 

Det nye 5G netværk er femte generation af trådløst internet, hvilket betyder, at det er væsentligt hurtigere end det nuværende 4G netværk. Hvis du gerne vil være med på de nyeste tendenser og den nyeste teknologi, skal du slå til snart. Et 5G mobilabonnement understøtter det nye og lynhurtige 5G netværk. Samtidig kræver det også, at man har en enhed, som er kompatibel til det nye netværk. Det kræver altså, at ens smartphone er såkaldt “5G-ready”. Hvis din smartphone kun er 4G kompatibel, vil den ikke kunne trække den hurtige hastighed, som 5G netværket tilbyder. Vil du gerne have det nye 5G netværk i dit mobilabonnement, er du kommet til det rette sted. Det er vigtigt at være opmærksom på, at det faktisk ikke er alle mobilselskaber, der tilbyder 5G netværket endnu, fordi det er så nyt. Derudover kræver det også en speciel teknologi, og mange mobil- og teleselskaber kører lige nu tests for at sikre kvaliteten af netværket. På Tjek5G kan du danne dig et overblik de forskellige mobilselskaber, som tilbyder 5G allerede nu. Siden kan bruges til at sammenligne mulighederne for et godt og billigt 5G mobilabonnement. 

Hvordan er hastigheden på et 5G mobilabonnement? 

Som tidligere nævnt er 5G netværket ufatteligt hurtigt. Det er faktisk den hurtigste og mest stabile internetforbindelse hidtil. Samtidig er der heller ingen latens, forsinkelser eller støj på dette netværk, hvorfor man aldrig vil opleve problemer med internetforbindelsen. Man vil kunne downloade og streame en film i HD kvalitet på ingen tid. Man kan downloade musik hurtigere end nogensinde før. På et nanosekund kan man sende et stort dokument eller et billede flere kilometer væk. Man regner nemlig med, at 5G hastigheden vil have et gennemsnit på et sted mellem 500 og 2000 Megabit per sekund. Det er væsentligt hurtigere end det nuværende 4G, der kan sende data videre med en hastighed på cirka 40 Megabit per sekund. Det er altså en markant revolutionerende forskel fra det nuværende til det nye. Der er altså noget at se frem til, når det nye 5G internet bliver aktuelt inden for den nærmeste fremtid.   

This div height required for enabling the sticky sidebar