Test

Grundlæggende information om Skrankepaven.dk (06-10-2020 af MHM)
Hos Skrankepaven kan du læse nyttigt information om alt fra offentlige ydelser til blogindlæg. Her får du et eksempel som er en beskrivelse af en oplevelse med de forskellige ydelser som staten udbyder.
Bag siden findes en håndfuld af fotografer, journalister, forfattere samt grafiske designer.
Skrankepaven har til formål at samle alle oplysninger omkring de mange forskellige offentlige ydelser, så der bliver skabt en platform hvor læserne kan minimere deres tid på at søge rundt på nettet. Her findes alt brugbart og opdateret læsestof om offentlige ydelser som tilbydes i Danmark. Siden har blandt andet været til inspiration for oprettelse af andre relaterede blogs. Der er for eksempel tale om 5 fejl man begår når man skal søge dagpenge og Vejen frem til en bedre hverdag. På Skrankepaven.dk er der emner omkring dagpenge, Efterløn, Feriepenge, Børnepenge, pension osv. Du kan læse mere her.
Hvis du har yderligere spørgsmål til siden eller dens information, er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular eller se mere på Skrankepaven.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Skrankepaven (3/2 af MHM)
Det kan være svært at gennemskue, hvordan de mange forskellige offentlige ydelser fungerer, og ifølge denne kilde er det ofte noget folk bekymrer sig om: Men her hos Skrankepaven har vi samlet alle svarene til dig. Vi har startet siden, fordi vi netop er trætte af at søge Google tynd for diverse oplysninger om de mange forskellige offentlige ydelser, der findes. Siden her har til formål at hjælpe vores læsere med at få et klart og tydeligt overblik over den til tider forvirrende informationen omkring offentlige ydelser. Det hele er samlet ét sted, så vores læsere er fri for at søge rundt på nettet i flere timer. Siden er lavet i samarbejde med et netværk af socialrådgivere, og sammen har vi udarbejdet en side med brugbar og opdateret information om de forskellige offentlige ydelser. Du kan læse mere om socialrådgiverne bag siden. Socialrådgiverne bag siden her har hver bidraget med information om et specifikt område relateret til offentlige ydelser. Læs mere om socialrådgivernes kompetencer. Dette gør, at siden er helt i top og er i stand til at besvare vores læseres mange spørgsmål. Det skal nemlig ikke være kompliceret at finde frem til, hvad de forskellige offentlige ydelser går ud på, om du er berettiget til dem eller præcist hvornår de udbetales, og dette hjælper denne side med. På vores opdaterede hjemmeside har vi samlet information om ydelser så som arbejdsmarkedsydelse, børnepenge, dagpenge, folkepension og mange flere ydelser. Dette er blot de mest velkendte, og dem som folk oftest søger information omkring. Se en liste over alle ydelser. Vi sørger for, at hjemmesiden opdateres, når der sker ændringer i reglerne. Dette er med til at sikre dig pålidelige informationer om, hvad du end måtte søge svar på. Hvis du har yderligere spørgmsål til siden eller dens information, er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Du kan også læse mere om vores værdier og kultur og vores privatlivspolitik findes.

Læs her hvad Skrankepaven kan tilbyde dig (AE 4/3)
På denne hjemmeside som hedder Skrankepaven.dk findes der et hav af muligheder, da vi har samlet en masse nyttige informationer fra forskellige steder fx her. På den måde, skal du altså ikke bruge en masse tid, på at søge rundt på en masse forskellige websites, men kun koncentrere dig om denne hjemmeside vi har lavet til dig.

Denne hjemmeside er en service fra os til dig, omkring offentlige ydelser. Den er lavet i samarbejde med nogle meget kompetente socialrådgivere, som har mange års erfaring indenfor branchen, og som til dagligt alle arbejder hos offentlige institutioner rundt om i hele Danmark.

Du kan her finde information om alle slags ydelser. Det er nemt og hurtigt at navigere rundt i og dertil er informationen 100% opdateret, så vi kan sikre dig, at det du læser, er 100 procent relevant, brugbart og korrekt. Når du har været igennem vores hjemmeside, kan vi love dig, at du ikke længere skal gå og være i tvivl om, hvilke offentlige ydelser du kan gøre nytte af, samt reglerne derom.

Vores dygtige team ønsker i samarbejde med vores engagerede socialrådgivere, som du kan læse mere om her, at hjælpe dig på rette vej, opfylde dine ønsker og behov på bedst mulig vis.

Om os: (Cp 4/3)
Skrankepaven er en hjemmeside, hvor vi har samlet alle svar omkring offentlige ydelser.
Denne hjemmeside har eksisteret i over 14 år, og har derfor mange år på bagen. Det er derfor også et godt valg at benytte vores hjemmeside til informationssøgning, når man har brug for nyttig information omkring offentlige ydelser og lign.
Vi prøver hele tiden på at holde os 100 procent opdateret omkring det offentlige. Hvilket gør, at du også kan holde dig opdateret, og være helt sikker på at du får korrekt information.
Det kan være svært at holde styr på sandt og falsk, når man læser forskellige artikler på nettet, da de ofte også er uenige om hvad der er korrekt og forkert – det er meget nemt at blive vildledt.
Derfor har vi hos Skrankepaven, gjort vores bedste for at skrive så præcist som muligt. Det kan vi bl.a. gøre fordi vi har veluddannet personale, som sidder og skriver disse artikler.
Torben Pedersen som ældste mand på kontoret har mange års erfaring, også inden for de offentlige finanser.
Vi er en virksomhed på 7, som blev skiftet for omkring fem år siden, medarbejder der hele tiden sidder klar til at opdatere reglerne samt at skrive artikler om de nye tiltag der bør komme.
Er der yderligere oplysninger, kan du læse mere her.


This div height required for enabling the sticky sidebar