Sådan overlever madbudgettet du på SU!

Er du på SU og gerne stadig gerne vil have mulighed for at spise sundt samtidig med at spare penge? Så er det altså muligt!

ANNONCE

Mad i Danmark er dog dyrt, men hvis der lægges den rette tid og energi i det, er det muligt at spare en masse penge. Nedenfor finder du 3 gode råd til hvordan dette kan lade sig gøre.

3 gode råd til at spare penge på madbudgettet og samtidig spise sundt:

Planlæg din madplan for hele ugen

Det punkt har du sikkert stødt på før og grunden til det, er fordi det ganske enkelt er rigtigt. Dets tro længere du kan planlægge fremad, dets tro mindre behøver du, at brug tid eller penge for at tage ud at handle. Derudover hvis du planlægger din madplan nøje, ville du opdage at mange af de forskellige ingredienser og råvarer ville kunne genbruges.

Der findes masser af sider på nettet, der giver masser af mulighed, for at få inspiration, til hvordan du kan genbruge de forskellige råvarer og ingredienser du har liggende. Et eksempel kunne være en gulerod. Den kan bruges i salaten den ene dag, suppe den næste og til kartoffelmosen den tredje. Derudover er en gulerod også en af de billige grønsager, du finder henne i supermarked. Og det bringer os videre til næste punkt.

Køb det rigtige og på de rette tidspunkter

Først og fremmest, så vælg de varer eller grønsager som er billige, sørg for at fylde din mad op med sunde og billige ting i stedet for dyre. Brug masser af guleroder og mindre avokado. En anden vigtig ting er når du er ude og handle og gerne vil gøre det så billigt som muligt, så skal du vælge dine vare med omhu. Vælg discount. Hold dig fra de dyre mærkevarer og vælg i stedet for de billigste i butikken. Hvis du finder dette svært, så måske bare begynd at tænke over det og tage nogen produkter af gangen, som ikke har den store betydning for dig. Sidst men ikke mindst, hold godt øje med tilbudsaviserne, ville butikker har de gode tilbud. Hvis du har tid og overskud, så kan du sagtens spare gode penge på at tage på indkøb i flere butikker også er det også gratis træning.

Spis ordentligt

Spise ordentlig, er nok en af de vigtigste ting at huske. Ikke overspis, men i stedet spis til du er mæt. Når du bliver sulten imellem de store måltider altså morgenmad, frokost og aftensmad, så start med en enkel gulerod og måske nogen nødder. Vent et stykke tid og så vil du opdage sulten forsvinder helt af sig selv. Derudover så husk at drikke masser af vand, det hjælper også på sulten og samtidig giver det dig en pæn hud! Og husk at spise langsomt, så de krop kan følge med.

Nogle gange vil man dog gerne give den lidt gas – hvis du savner økonomisk plads i hverdagen, så kan du se dine muligheder hos Santander.

This div height required for enabling the sticky sidebar