Livet på SU har sine fordele

Dette indhold er sponsoreret

Når man er på SU, har man ikke det store rådighedsbeløb, når alle udgifterne er betalt. Vi kan derfor glæde dig med, at du kan få studierabat på rigtig mange forskellige ting, der gør livet som studerende lidt lettere. Få et overblik over og bliv bekendt med, hvad du helt konkret kan få rabat på.

Få studierabat på tøj og skønhedsprodukter

Når man jævnligt både skal købe nyt tøj, gå til frisør og pleje huden og håret, kan det hurtigt løbe op i mange penge. Der er heldigvis gode studierabatter på diverse tøjbrands og selvforkælelses-produkter. Det er værd at tjekke denne top 20 studierabatter ud, inden du skal ud at købe nyt tøj næste gang. Måske finder du også andre rabatter, som netop du kan få glæde af i din hverdag.

Går du op i træning, er der også gode rabatter at hente

Livet som studerende må ikke kun handle om bøger og eksamener. Det er nødvendigt med fritidsaktiviteter, så hvis du er en af dem, der godt kan lide at holde kroppen i gang, hvad enten det er cardio eller muskeltræning, er der også gode rabatter til dig. Der er ingen grund til at gå på kompromis med træningen, bare fordi man er på SU. Som studerende kan man både få rabat på træningstimer og på kosttilskud og proteinprodukter. Det gælder blot om at finde netop de rabatter, der kan gøre din træning bedre og billigere.

Tag på SU-venlige rejser

Det er dyrt at rejse, hvilket kan være frustrerende, da man som studerende har bedre tid end nogensinde til at tage ud at rejse og opleve verden. Man er mere fleksibel, end man er, når man kommer ud på arbejdsmarkedet. Derfor kan du som studerende få rabatter på alt fra tog- og busbilletter til diverse backpackerudstyr, så du kan planlægge din næste rejse og kommer ud på dit livs eventyr, inden det virkelige voksenliv banker på døren.

This div height required for enabling the sticky sidebar