Hvis du mangler penge er det muligt at låne

Vores rummer mange store øjeblikke og mange ønsker til dagligdag, til fest eller fritid.

Det eneste vi kan være sikre på, er at alle disse ting koster penge. Disse mange situationer, kan være svære, altid at kunne finde den fornødne kapital til at kunne gennemføre.

Vi skal igennem livet købe ny bolig, måske renovere en ældre, eller købe nyt køkken? Måske er det den store konfirmation, brylluppet eller studentergildet der skal være årets fest – og dermed gøres til et smukt minde for livet?

Andre væsentlige udgifter for os – og vigtig for det gode liv – handler om hjemmets udstyr, møbler og renovering, fx. et nyt tag. Ferier er også en udgiftskrævende post på budgettet og det løber hurtigt op, når en hel vi alle skal afsted.

Det kan også være en så trist anledning som at kommunen har stoppet ens kontanthjælp og man derfor har behov for at lån penge nu for at betale sine regninger.

Lån penge hurtigt og nemt

En mulighed for at kunne realisere vores ønsker, er at låne pengene til det! Desværre kan lån i banker eller kreditforeninger have tendens til en besværlig og langsom låneprocedure. Det matcher ikke altid med, når vi har et ønske om at kunne gennemføre et projekt her og nu.

Derfor er der heldigvis andre produkter på markedet, der har et meget ukompliceret ansøgningsforløb – online. Her skal vi bare igennem en mere forenklet ansøgningsprocedure og får svar på vores lånemuligheder meget hurtigt.


På den måde, får vi som kunder hurtigt svar på, projektet kan gennemføres som ønsket.

Der kan være interesse for flere typer af lån, alt efter til hvilket projekt vi arbejder med. Ofte vil vi dog være interesserede i at optage lån, uden at skulle stille sikkerhed.

Forskellige låntyper til forskellige ønsker

Når vi har alle disse ønsker at låne til, er der nogle forhold at være opmærksomme på. For eksempel er det afgørende, om vi ønsker et rent forbrugslån – til dagligvarer og løbende udgifter.

Eller vores interesser går i retning af den ønskede jordomrejse som backpacker – og hvordan vores finansiering kan planlægges? Hvad med vores nye tilbygning til parcelhuset – hvordan kan vi få det finansieret og hvordan passer det ind med den løbende finansiering af huset i øvrigt?

Som fornuftige mennesker, søger vi selvfølgelig svar, inden vi går ud og låner. Det er vigtig for os. Der skal være fuld gennemsigtighed i forhold til låneproduktet, hvilket forklares tydeligere på monni.dk

Ting og begreber vedrørende lånet

Hvad er vores mål – hvad vil vi låne penge til? Vil vi sidde med afdrage over kort eller lang tid? Det har selvsagt betydning for både renteomkostninger og gebyrer.

Nogle lån har måske lavere renter, men til gengæld højere gebyrer. Derfor er det en god idé at være meget opmærksom på de enkelte låneprodukters information om disse forhold.

At lægge et realistisk budget er helt afgørende for vores velbefindende. Hvor meget vil det være muligt at afdrage pr. måned? Det har betydning for både lånets løbetid og det rådighedsbeløb vi at gøre godt med, i den tid, hvor lånet løber.

This div height required for enabling the sticky sidebar