Få råd til nye skydedøre til soveværelset, selvom du er på SU

For mange unge, der studerer, er det svært at få tingene til at løbe rundt. Selvom man er heldig at bo i Danmark, og man overhovedet får penge fra staten under uddannelse, og at denne uddannelse også er ganske gratis, så er der mange ting, som man umiddelbart ikke har råd til. Du har ikke meget plads at begive dig rundt på i din lille 2-værelses lejlighed på Vesterbro. Men du vil stadig gerne have plads til alt dit tøj, da du går meget op i mode, og det er vigtigt for dig at have et ordentligt klædeskab, som har plads til dine mange beklædningsdele. Klik her, hvis du vil vide mere om hvordan du får plads til dette med en SU-økonomi.

Vil du vide mere om SU, så læs videre herunder:  

Hvad er SU? Og hvad kan jeg bruge det til?

SU er kort for Statens Uddannelsesstøtte. Det er en offentlig ydelse, som der kun tilbydes i Danmark. Det er penge, som du får foræret af staten hver måned i kraft af, at du læser og uddanner dig, så du senere i livet kan bidrage til samfundet med viden og kapital. På denne måde investerer landet i sine unge borgere, så de har de bedste muligheder for at komme til at klare sig godt og blive nogle gode samfundsborgere. Det kan føles som slikpenge. Men du skal passe på med ikke at kaste dem væk. Brug dem i stedet på noget praktisk. Tænk over, hvad du vil bruge dem på. Det kan være huslejen skal betales. Efter alle de månedlige udgifter er betalt, kan du så ikke bare bruge pengene? Det er klogere at holde lidt på dem. Så kan du spendere pengene på noget, som du har brug for og som du bliver glad for. Det kunne f.eks. være noget til dit soveværelse. Hvis du mangler plads i dit soveværelse, og ønsker en god løsning til dig på SU, så køb nogle skydedøre.

Få mere plads i din lejlighed med skydedøre

Når du skal have din økonomi til at hænge sammen på SU, men samtidigt ønsker at udnytte pladsen i din lejlighed på den bedste måde, så læs mere her. Der finder du nemlig skydedøre til dit skab el. lignende, så du kan udnytte pladsen i din lejlighed optimalt. Du kan finde skydedøre efter mål. Sådan får du både mere plads i din lejlighed og et lækkert produkt til en rimelig pris. Du kan selv designe, hvordan og af hvilke materiale dine skydedøre skal se ud. Gør dit liv lettere og brug SU’en på noget klogt som dette. Det er nemlig ikke bare et beløb, som man kan bruge uden konsekvenser. De tusinde kroner SU’en udgør kan gøre mirakler for mange unge. Brug dem på at gøre dine levevilkår bedre. Det er dyrt at bo i byen. Og endnu dyrere at bo et rummeligt sted. Derfor bør du overveje at lægge nogle penge til siden hver måned og spare sammen til en god løsning til din lejlighed.       

 

This div height required for enabling the sticky sidebar