Undgå at lade dating ødelægge din økonomi

Dette er sponsoreret indhold

Det er hyggeligt at komme på en god date – det er noget de fleste synes. Om man vælger at tage en gåtur langs de danske kystlinjer og søer, snuppe en film i biffen eller sætte sig på et godt bøfhus og se hvad det hele ender ud i. Går du alene hjem eller holder du i hånd med nogen?

At være forberedt

Hvad end daten ender med; om det er en liter vaniljeis til en trist film du skal se i mørke, om du skal ligge under et varmt tæppe med en sød partner til en romantisk film, eller om det ender med at blive en hed aften, så er det vigtigt at være godt forberedt, og forberedelserne kan jo vise sig på forskellig vis, men som regel ender det ud i en udgift, uanset om det er chokoladesovs til isen, noget chokolade og vin til tæppehyggen eller noget frækt fra Eroti, så kan det blive lidt dyrt hvis du skal punge ud, hver gang du møder en ny person, fordi kemien bare ikke har været der sådan helt med de tidligere.

Særligt hvis du surfer rundt på de mange dating sider på nettet og har tegnet abonnement på flere af dem, så begynder det at lægge en byrde på økonomien, hvad du nok vil sige er det værd for at finde den eneste ene, den store kærlighed, men som man siger ”det skal nok komme” så man kan sagtens tage den lidt med ro og spare på pengene.

De budgetvenlige veje

Man kan nemlig sagtens både komme på talrige af dates uden at lægge kontoen til last og uden at fremstå som en nærigpind. Der er mange sites på nettet der er ganske gratis at benytte, så hvis du bevarer et enkelt dating abonnement vil du stadig kunne være på flere sider og komme ud til et større antal brugere for at finde en date, men dating kan også gøres ganske afslappet. Tag for eksempel et tæppe og lad daten finde sted i en park, ved kysten eller i en skov, og bring noget mad og underholdning med I kan lave sammen – brætspil kan være en idé.

Det vil med lethed kunne være en god date så længe det gøres hyggeligt, og det lægger endnu mere op til at lære hinanden at kende, finde ud af om der er kemi, og naturligvis om det skal udvikle sig, og din økonomi har det godt imens.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar